Mindekoncert

Søndag d. 29. maj 2016, blev der afholdt en mindekoncert for Bjarne Haahr i Brædstrup Kirke. Her fremførte forskellige udvalgte kor og solister en bred vifte af Bjarne Haahrs sange, viser og salmer komponeret til tankevækkende, humoristiske eller sørgmodige tekster skrevet af såvel nulevende som afdøde forfattere som Ester Bock, Jens Rosendal, Halfdan Rasmussen, Tom Kristensen, Nis Petersen, H.C. Andersen m.fl.

Kor og solister var en skøn blanding af unge, ældre, professionelle, amatører samt lokale musikere og folk udefra. Således kunne man høre musik fortolket af musikere fra Brædstrup til Island, det gav en meget varieret koncert, med mange forskellige musikalske udtryk.

Mellem solisternes optræden var der fællessang akkompagneret af Christian Spillemose, der er organist ved Brædstrup Kirke. Inge Nystrøm, formand for Brædstrup Kultursamvirke, præsenterede musikken og kædede hele programmet sammen.

Mindekoncerten var blevet til ved hjælp af støtte fra Komponistforbundet DJBFA, Brædstrup Kultursamvirke, Brædstrup Kirke samt Forlaget Nim.

Det er nu muligt at se programmet samt filmoptagelser fra mindekoncerten her på hjemmesiden. Vi er meget glade for, at alle optrædende har givet lov til, at vi kan vise disse optagelser på hjemmesiden. Hermed er det muligt endnu engang at nyde de forskellige fortolkninger.