Forside

Bjarne Haahr er repræsenteret med 7 melodier i den 19. udgave af Højskolesangbogen
Vi er rigtig glade for, at Bjarne Haahr igen er godt repræsenteret med melodier i den nye højskolesangbog. Denne gang kom der syv melodier med. Specielt melodien til Halfdan Rasmussens tekst ”Gå stille og tyst” er vi meget glade for kom med, da det er en af de sange, Bjarne Haahr gerne ville huskes for. Se en liste over sangene her

Optagelser fra mindekoncert i Brædstrup Kirke maj 2016
Det er nu muligt at lytte til nye optagelser af Bjarne Haahrs musik fra mindekoncerten i Brædstrup kirke, maj 2016 (tryk her)

Musik- og mindearrangementer
Siden Bjarne Haahr døde 1. februar 2015, har der været afholdt diverse musik- og mindearrangementer:

  • Juni, 2015. Mindeaften for Bjarne Haahr i Nim Kirke og Sognehus, ved sognepræst Kirsten Høg
  • Feb. 2016 Bjarne Haahrs musik i Odder Valgmenighed, ved Kirsten Høg og Tove Jensen
  • Maj 2016 Mindekoncert i Brædstrup Kirke (se særskilt fane på hjemmesiden eller tryk her)
  • September, 2016 – Kulturaften i Bakkehuset Ry. Anne Birgitte Haahr præsenterede Bjarne Haahrs musik og Astrid Haahr akkompagnerede til fællessang (se omtale her)

Ny hjemmeside, maj 2015
Da vores far har et kæmpe lager af noder, hæfter og CD´er liggende, har vi nu lavet denne hjemmeside, hvorfra det er muligt at bestille en del af hans udgivelser.
Det er også muligt at lytte til en del af den musik, der er indspillet. Desuden har vi samlet nogle af de mindeord, der blev skrevet i forbindelse med hans bisættelse, og indsat fars egen fortælling om sin opvækst med musik, som han skrev til Brædstrupegnens Hjemstavnsforening i 2005.

Nim gl. skole, maj 2015

Kirsten, Jakob og Anne Birgitte Haahr (Bjarne Haahrs børn)